Ve vietnamské kuchyni je velké množství druhů nudlí. Obvykle se používají do polévek nebo na smažení.
Ryžové nudle
Název: Ryžové nudle (dlouhé vlasové) /
Rady a typy: n/a
Využití: Jí se s jarními závitky, bambusovou polévkou, s grilovaným masem spolu s nasládlou maggi omáčkou.
Obrázek od:GViet
Skleněné nudle
Název: Skleněné nudle /
Rady a typy: n/a
Využití: Vyrábí se ze zelených fazolí, pueraria lobata a mořských řas. Je to velmi tradiční jídlo. Přidávají se také do jarních závitků, nebo se konzumují smažené, ale také se dávají do polévky s bambusovými výhonky.Využívají se také na nudlový vývar zvaný „miến“ .
Obrázek od:GViet
Barevné nudle
Název: Barevné nudle /
Rady a typy: n/a
Využití: Vyznačují se svou barevností. Jsou podobné barevným těstovinám zde v Česku. Způsob přípravy je podobný jako u vlasových nudlí nebo plochých nudli, tedy se nejčastěji vaří. Také se jí smažené, nebo se podávají jako různé nudlové vývary.
Obrázek od:jiný zdroj
Ryžové nudle
Název: Ryžové nudle (ploché) /
Rady a typy: n/a
Využití: Tyto nudle se používají na známý nudlový vývar z kostí ,,phở“ , ale také se dají smažit, podobně jako vlnité nudle, se zeleninou a masem.