Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Koření
.:: Koření ::.
Koření je základem každé kuchyně. Pro vietnamskou kuchyni jsou specifická různá ochucovadla z ryb, ale i běžná mletá koření.
obrázek
Slané ochucovadlo
Název: Slané ochucovadlo  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Je to 1 z nejtypičtějších druhů koření vietnamské kuchyně. Skládá se ze soli, glutavitu, cukru a pepře.Přidává se do mnoha jídel.
Obrázek od:GViet
obrázek
Zázvor
Název: Zázvor / Zingiberaceae
Rady a typy: n/a
Využití: Na plátky nakrájený zázvor se přidává do vody při vaření kuřete, vepřového stehna, na marinování hovězího, vepřového masa, do polévky z listové zeleniny(rau cai), cuketové polévky….
Obrázek od:GViet
obrázek
Kurkuma
Název: Kurkuma / Curcuma
Rady a typy: n/a
Využití: Dodává jídlu barvu a chuť. Přidává se do masa. Navíc má léčebné účinky, urychluje hojení odřenin.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Šáchor
Název: Šáchor / 
Rady a typy: n/a
Využití: Je podobný zázvoru. Má ostrou chuť. Tato surovina by neměla chybět k psímu masu. Dodává jídlu lepší chuť.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7 8
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010