Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Hlavní menu
Hlavní stránka
O nás
Kontakty
Druhy potravin
Maso
Zelenina
Mořské plody
Ovoce
Nudle
Koření
Sušené produkty
Nápoje
Jiné
Recepty
Galerie
Odkazy
Komentáře
Aktuálity
!!New updates!!
Validatory
Koření
Ocet
Název:
Ocet
/
Rady a typy:
n/a
Využití:
Přidává se do vody s olejem při vaření nudlí (vlasové nudle), nebo na očištění různého druhu masa.
Obrázek od:
GViet
Balmata
Název:
Balmata
/
Limnophila arbromatica
Rady a typy:
n/a
Využití:
n/a
Obrázek od:
jiný zdroj
Jarní cibulka
Název:
Jarní cibulka
/
Allium fistulosum
Rady a typy:
n/a
Využití:
Tato zelenina se přidává do vývaru s různými druhy nudlí, polévek, smažených nudlí a smažených jídel ( téměř vždy nakonec).
Obrázek od:
GViet
Kardamon
Název:
Badyán
/
Illicium verum
Rady a typy:
n/a
Využití:
Je to sušené koření, které se přidává do tradičního pokrmu zvaný “phở„ (vývar z kostí s plochými nudlemi).
Obrázek od:
GViet
Listy cintrónu
Název:
Listy cintrónu
/
Rady a typy:
n/a
Využití:
Tyto listy jsou známé svou výraznou vůní. Často se naseká nadrobno a posype na vařené kuře.
Obrázek od:
GViet
další:
1
2
3
4
5
6
7
8
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 |
GViet
last update 2010