Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Koření
obrázek
Ocet
Název: Ocet / 
Rady a typy: n/a
Využití: Přidává se do vody s olejem při vaření nudlí (vlasové nudle), nebo na očištění různého druhu masa.
Obrázek od:GViet
obrázek
Balmata
Název: Balmata / Limnophila arbromatica
Rady a typy: n/a
Využití:n/a
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Jarní cibulka
Název: Jarní cibulka  / Allium fistulosum
Rady a typy: n/a
Využití: Tato zelenina se přidává do vývaru s různými druhy nudlí, polévek, smažených nudlí a smažených jídel ( téměř vždy nakonec).
Obrázek od:GViet
obrázek
Kardamon
Název: Badyán  / Illicium verum
Rady a typy: n/a
Využití: Je to sušené koření, které se přidává do tradičního pokrmu zvaný “phở„ (vývar z kostí s plochými nudlemi).
Obrázek od:GViet
obrázek
Listy cintrónu
Název: Listy cintrónu  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Tyto listy jsou známé svou výraznou vůní. Často se naseká nadrobno a posype na vařené kuře.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7 8
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010