Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Koření
obrázek
Listy lolotů
Název: Listy lolotů  / Piper lolot
Rady a typy: n/a
Využití: S těmito listy se zabaluje mleté vepřové maso, které je již ochucené a nakonec se smaží na ohni.
Obrázek od:GViet
obrázek
Česnek
Název: Česnek / Allium sativum
Rady a typy: n/a
Využití: Česnek se přidává do mnoha jídel, aby dodal jídlu aroma. Používá se i k přípravě octu, nebo se dává i do alkoholu. Je dobrý pro imunitu, posiluje obranyschopnost, pomáhá při kašli a rýmě.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Kvašené rýže
Název: Kvašené rýže  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Vyrábí se ze studené rýže,která se nechá zkvasit 7 – 10 dnů. Má kyselou chuť a přidává se do polévek nebo do pokrmů s masem.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Sojová omáčka
Název: Sojová omáčka  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Sójová omáčka se vyrábí ze sóji. Její příchuť je slaná a velmi voní. Namáčí se do ní maso, ryby nebo tofu. Sójová omáčka je velmi chutné dochucovadlo.
Obrázek od:GViet
obrázek
Glutavit
Název: Glutavit / Glutavit
Rady a typy: nedávejte toho moc do jídel
Využití: Toto ochucovadlo se přidává do masa, polévek, smažených jídel. Dá se říct, že skoro do všeho.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7 8
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010