Využití: S těmito listy se zabaluje mleté vepřové maso, které je již ochucené a nakonec se smaží na ohni.
Obrázek od:GViet
Česnek
Název: Česnek / Allium sativum
Rady a typy: n/a
Využití: Česnek se přidává do mnoha jídel, aby dodal jídlu aroma. Používá se i k přípravě octu, nebo se dává i do alkoholu. Je dobrý pro imunitu, posiluje obranyschopnost, pomáhá při kašli a rýmě.
Obrázek od:jiný zdroj
Kvašené rýže
Název: Kvašené rýže /
Rady a typy: n/a
Využití: Vyrábí se ze studené rýže,která se nechá zkvasit 7 – 10 dnů. Má kyselou chuť a přidává se do polévek nebo do pokrmů s masem.
Obrázek od:jiný zdroj
Sojová omáčka
Název: Sojová omáčka /
Rady a typy: n/a
Využití: Sójová omáčka se vyrábí ze sóji. Její příchuť je slaná a velmi voní. Namáčí se do ní maso, ryby nebo tofu. Sójová omáčka je velmi chutné dochucovadlo.
Obrázek od:GViet
Glutavit
Název: Glutavit / Glutavit
Rady a typy: nedávejte toho moc do jídel
Využití: Toto ochucovadlo se přidává do masa, polévek, smažených jídel. Dá se říct, že skoro do všeho.