Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Hlavní menu
Hlavní stránka
O nás
Kontakty
Druhy potravin
Maso
Zelenina
Mořské plody
Ovoce
Nudle
Koření
Sušené produkty
Nápoje
Jiné
Recepty
Galerie
Odkazy
Komentáře
Aktuálity
!!New updates!!
Validatory
Koření
Karambola
Název:
Karambola
/
Averrhoa carambola
Rady a typy:
n/a
Využití:
Na vaření se používá kysela carambola, přidává se do dušených ryb, vývaru.
Obrázek od:
jiný zdroj
Tamaryšek indický
Název:
Tamaryšek indický
/
Tamarindus indica
Rady a typy:
n/a
Využití:
Je to sušený kyselý plod, který se přidává do polévek, aby měly nakyslou chuť.
Obrázek od:
GViet
Chili
Název:
Chili
/
Capsicum
Rady a typy:
n/a
Využití:
Jí se samostatně, nebo se přidává do rybí omáčky a do různých pokrmů.
Obrázek od:
GViet
Dracontomelon
Název:
Dracontomelon
/
Dracontomelon duperreanun
Rady a typy:
n/a
Využití:
Kyselý plod, který se přidává do polévek.
Obrázek od:
GViet
Skořice
Název:
Skořice
/
[Cinnamomum]
Rady a typy:
n/a
Využití:
Kvůli vůni se přidává do ,,phở“ (vývar z kostí s plochými nudlemi)
Obrázek od:
GViet
další:
1
2
3
4
5
6
7
8
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 |
GViet
last update 2010