Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Koření
obrázek
Karambola
Název: Karambola / Averrhoa carambola
Rady a typy: n/a
Využití: Na vaření se používá kysela carambola, přidává se do dušených ryb, vývaru.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Tamaryšek indický
Název: Tamaryšek indický  / Tamarindus indica
Rady a typy: n/a
Využití: Je to sušený kyselý plod, který se přidává do polévek, aby měly nakyslou chuť.
Obrázek od:GViet
obrázek
Chili
Název: Chili / Capsicum
Rady a typy: n/a
Využití: Jí se samostatně, nebo se přidává do rybí omáčky a do různých pokrmů.
Obrázek od:GViet
obrázek
Dracontomelon
Název: Dracontomelon / Dracontomelon duperreanun
Rady a typy: n/a
Využití: Kyselý plod, který se přidává do polévek.
Obrázek od:GViet
obrázek
Skořice
Název: Skořice / [Cinnamomum]
Rady a typy: n/a
Využití: Kvůli vůni se přidává do ,,phở“ (vývar z kostí s plochými nudlemi)
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7 8
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010