Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Maso
.:: Maso ::.
Konzumace druhů masa zaleží na oblasti. Při pobřeží se převážně konzumují ryby a další druhy mořských plodů. Směrem dále od pobřeží převažuje chov drůbeže, prasat a skotu.
obrázek
Kožnatka gangžská
Název:Kožnatka gangžská / Trinychid
Rady a typy: n/a
Využití: Kožnatka je ve Vietnamu považována za specialitu. Její maso je sladké a zdravé. Pomáhá při bolestech zad a kloubů, také velmi prospívá ledvinám. Přidává se do polévek. Také se dá vařit v kokosovém mléku, poté se praží s trochou soli a nakonec se nechá dusit s česnekem.
Obrázek od:Jiný zdroj
obrázek
Telecí maso
Název: Telecí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Je oblíbené díky svému šťavnatému masu. Nejčastěji se podává pečené a na tence nakrájené plátky pokapané citronovou šťávou a posypané sezamem. Často se také smaží s různými druhy zeleniny.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Hovězí maso
Název: Hovězí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Nejčastěji se konzumuje smažené s různými druhy zeleniny. Hovězí se také jí vařené se sójovou omáčkou.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Rybí maso
Název: Rybí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Ryby obsahují velké množství vitamínů. Některé druhy se jí i se supinami. Vnitřnosti se vyúžívají jen z několika druhů ryb. Ryby se připravují smažené, dušené nebo pečené.z rybí hlavy se dá připravit výborná rybí polévka, do které se přidává kopr.
Obrázek od:jiný zdroj
další: 1 2 3
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010