Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Sušené produkty
.:: Sušené produkty ::.
V České republice se většina surovin z Vietnamu dováží
v sušené podobě. Najdete mezi nimi různé druhy hub, některé druhy ovoce, zelenina, ale i některé druhy masa.
obrázek
Rýžový papír
Název: Rýžový papír  / 
Rady a typy: Nezapomeňte na trvanlivost
Využití: Používá se nejčastěji k přípravě jarních závitků. Může se ale také konzumovat syrový ( např.: syrové závitky se zeleninou).Další možnost je upéct ho na ohni a konzumovat ho samotný.
Obrázek od:GViet
obrázek
Mouka - Xeo
Název: Mouka - Xeo  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Tato mouka se používá k přípravě pokrmu zvaného „ Bánh xèo“. Vzhledově připomíná omelety plněné masem, krevetami, luštěninami a výhonky. Smaží se do zlatova. V některých oblastech dělají kulaté tvary, nebo mají i trochu odlišné náplně.
Obrázek od:GViet
obrázek
Kukuřičná mouka
Název: Kukuřičná mouka  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Vypadá stejně jako ostatní mouky, ale tato se používá k přípravě různých druhů masa. Vyrábí z se kukuřice. Jídlo je poté lákavější.
Obrázek od:GViet
obrázek
Rýžová mouka
Název: Rýžová mouka  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Rýžová mouka se ve vietnamské kuchyni využívá především jako jedna z hlavních surovin k výrobě různých koláčků. Mnoho druhů koláčků jsou připravené ze syrového těsta, k jehož výrobě se využívá právě tato rýžová mouka. Např.: tradiční koláčky tzv. bánh trôi, bánh chay.Těsto je bílé a na dotek lepkavé. Nějaké koláčky vyrobené z tohoto těsta se i smaží. Koláče ve vietnamské kuchyni jsou tady vařené nebo smažené.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010