Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Sušené produkty
obrázek
Černý pepř
Název: Černý pepř / 
Rady a typy: n/a
Využití: Mletý pepř se přidávat téměř do všech jídel.Celý pepř se přidává třeba do vepřových tlačenek.
Obrázek od:GViet
obrázek
Šušený bambus
Název: Šušený bambus  / 
Rady a typy: n/a
Využití: ušený bambus je známý pro své silné aroma. Dává se obvykle do polévky s vlasovými nudlemi.
Obrázek od:GViet
obrázek
Tamarinda
Název: Tamarinda / Tamaridus indica
Rady a typy: n/a
Využití: Tento plod podobající se hráškovému lusku se obvykle přidává do „kyselé polévky“, neboť je velmi kyselý.
Obrázek od:GViet
obrázek
Sušené sépie
Název: Sušené sépie  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Sušená sépie se obvykle před konzumací opeče na ohni, poté se jí obvykle s chili omáčkou a zapíjí se pivem.
Obrázek od:GViet
obrázek
Žampiony krájené
Název: Žampiony krájené  / [Agaricus]
Rady a typy: n/a
Využití: Poté co se žampiony důkladně očistí, používají se stejně jako jiné houby. Přidávají se do jídel kvůli svému aroma, zvláštní chuti a také jsou velmi křupavé.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010