Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Sušené produkty
obrázek
Sušené hovězí maso
Název: Sušené hovězí maso  / 
Rady a typy: Přidáním citrónové šťávy zdůrazníme chuť této speciality.
Využití: Sušené hovězí maso se prodává obvykle už balené. Před konzumací se pokape šťávou z limetky a vhodným nápojem k této specialitě je pivo.
Obrázek od:GViet
obrázek
Sezamová zrna - bilá
Název: Sezamová zrna - bilá  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Sezamovými zrny se posypávají některé druhy koláčů. Přidávají se ale také do smažených jídel ( smažené telecí se zeleninou).
Obrázek od:GViet
obrázek
Sezamová zrna - černá 
Název: Sezamová zrna - černá  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Černými sezamovými zrny se posypávají některé druhy koláčů. Přidává se ale také do smažených jídel ( smažené telecí se zeleninou).
Obrázek od:GViet
obrázek
Sušený úhoř
Název: Sušený úhoř  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Pokud je úhoř usužený, jeho sladké maso je jěště chutnější než obvykle. Sušený úhoř má velmi výraznou vůni. Obvykle se konzumuje s různými druhy nudlí jako jsou např. smažené nudle. Rýžová kaše se sušeným úhořem je velmi zdravá.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Jidášovo ucho
Název: Jidášovo ucho  / Auricularia auricula
Rady a typy: n/a
Využití: Jidášovo ucho se přidává především do smažených pokrmů jako je např.: smažené nudle, smažené telecí, ale také do koláče bánh cuốn a mnoha dalších jídel.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010