Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Maso
obrázek
Králičí maso
Název: Králičí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Králičí maso lze upravit na různé způsoby : smažené s chilli a citrónovou trávou, rýžovou kaší s králičím masem, pečený králík, dušené s léčivými kořínky. Toto maso se jí kvůli své neobvyklé a výtečné chuti.
Obrázek od:GViet
obrázek
Úhoř
Název: Úhoř / 
Rady a typy: n/a
Využití: Úhoří maso je veliká delikatesa. Nejlépe chutná, když se osmaží v celku, a pak se dusí ve sladkokyselopálivé omáčce s výhonky bambusu a se zeleninou.
Obrázek od:GViet
obrázek
Kachní maso
Název: Kachní maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Ve vietnamské kuchyni se kachna vetešinou peče nebo vaří. Konzumuje se s vonnými bylinkami a sladkokyselopálivou omáčkou.
Obrázek od:GViet
obrázek
Psí maso
Název:Psí maso
Rady a typy: n/a
Využití: Je to vyhlášená specialita. Nejčastěji se podává pečené na ohni, dušené, vařené či smažené. Nejčastější suroviny na přípravu jsou citrónová tráva, omáčka z krevet, Thai basil, alpina, rýžové papíry, jarní cibulka, paprika.
Obrázek od:GViet
obrázek
Husí maso
Název: Husí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Husí maso se dá upravovat různými způsoby. Obvykle se opéká na ohni, vaří, nebo se peče v troubě s bambusovými výhonky. Pokrmy z husy jsou obvykle velmi tučná.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010