Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Maso
obrázek
Kozí maso
Název: Kozí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Kozí maso se připravuje podobně jako telecí. Opět se peče a na tence plátky podávané s citrónovou šťávou,zázvorem a to cele posypané opraženým sezamem.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Žabí maso
Název: Žabí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Asi nejznámější jsou žabí stehýnka, které se obalí v těstíčku a na oleji osmaží. Jí se spolu s vonnými bylinkami.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Kuřecí maso
Název: Kuřecí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Z kuřecího masa lze připravovat mnoho chutných pokrmů. Ve vietnamské kuchyni se například kuře, spíše slepice, vaří v celku. Slepici důkladně očistíme a pak ji vaříme ve vodě s plátky zázvoru a vegetou. Dále se kuřecí prsa smaží s nudlemi nebo rýží a zeleninou.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Ptačí maso
Název: Ptačí maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Podobně jako kuře se ptačí maso griluje neboli peče do křupava a namáčí se do omáčky.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Vepřové maso
Název: Vepřové maso  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Opět veliké využití, například se vepřový bůček nejprve uvaří a pak marinuje a na oleji poté smaží, nebo se nakrájí na tenké plátky a osmahneme s cibulkou a nakonec se přidává ochucovadla a bylinky (rybí omáčka,pepř,jarní cibulka a koriandr).
Obrázek od:jiný zdroj
další: 1 2 3
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010