Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Sušené produkty
obrázek
Zelená rýže
Název: Zelená rýže  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Zelená rýže se často konzumuje čerstvá. Má nasládlou chuť. Také se používá k přípravě koláčků, které se smaží a jsou plněné sójou.
Obrázek od:GViet
obrázek
Rýže
Název: Rýže  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Toto je tradiční rýže, která je bez pochyby hlavním pokrmem ve Vietnamu. Konzumuje se pedevším vařená. Je ovšem i pražená rýže, která se dělá z vystydlé vařené rýže.
Obrázek od:GViet
obrázek
Arašídy
Název: Arašídy / 
Rady a typy: n/a
Využití: Arašídy se využívají docela často. Lze připravit různými způsoby – jen tak opražené nebo opražené a poté se přidá slaná voda, také se přidává do rýžového nákypu. Obvykle se s ním setkáme v období vietnamských svátcích.
Obrázek od:GViet
obrázek
Fazole - černé
Název: Fazole - černé  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Tyto fazole se především používají k přípravě pudingů nebo nápojů. Tyto nápoje se pijí s ledem a jsou vyhledávané v parných letních dnech. Jsou velmi osvěžující a chutné.
Obrázek od:GViet
obrázek
Fazole - žluté 
Název:Fazole - žluté  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Stejně jako fazole černé se především používají k přípravě pudingů nebo nápojů. Tyto nápoje se pijí s ledem a jsou vyhledá- vané v parných letních dnech. Jsou velmi osvěžující a chutné. Může se používat k rýžového nákypu.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010