Využití: Zelená rýže se často konzumuje čerstvá. Má nasládlou chuť. Také se používá k přípravě koláčků, které se smaží a jsou plněné sójou.
Obrázek od:GViet
Rýže
Název: Rýže /
Rady a typy: n/a
Využití: Toto je tradiční rýže, která je bez pochyby hlavním pokrmem ve Vietnamu. Konzumuje se pedevším vařená. Je ovšem i pražená rýže, která se dělá z vystydlé vařené rýže.
Obrázek od:GViet
Arašídy
Název: Arašídy /
Rady a typy: n/a
Využití: Arašídy se využívají docela často. Lze připravit různými způsoby – jen tak opražené nebo opražené a poté se přidá slaná voda, také se přidává do rýžového nákypu. Obvykle se s ním setkáme v období vietnamských svátcích.
Obrázek od:GViet
Fazole - černé
Název: Fazole - černé /
Rady a typy: n/a
Využití: Tyto fazole se především používají k přípravě pudingů nebo nápojů. Tyto nápoje se pijí s ledem a jsou vyhledávané v parných letních dnech. Jsou velmi osvěžující a chutné.
Obrázek od:GViet
Fazole - žluté
Název:Fazole - žluté /
Rady a typy: n/a
Využití: Stejně jako fazole černé se především používají k přípravě pudingů nebo nápojů. Tyto nápoje se pijí s ledem a jsou vyhledá- vané v parných letních dnech. Jsou velmi osvěžující a chutné. Může se používat k rýžového nákypu.