Rady a typy: Před vařením se musí nechat namočené ve vodě do té doby než nabobtnají.
Využití: Tyto houby se dají smažit, nebo se přidávají do polévek. Mají velmi specifickou vůni a chuť.
Obrázek od:GViet
Rozinky
Název: Rozinky /
Rady a typy: n/a
Využití: Nepřidávají se jen do pečiva, ale také se přidávají do sladkých nápojů. Mají neobyčejně sladkou chuť a často se s nimi setkáme v období vietnamských svátků.
Obrázek od:jiný zdroj
Krevetové chipsy
Název: Krevetové chipsy /
Rady a typy: n/a
Využití: Krevetové chipsy se usmaží na oleji, poté se nechají vystydnout. Hodí se k pivu.
Obrázek od:GViet
Sušené kyselé jablko
Název: Sušené kyselé jablko /
Rady a typy: n/a
Využití: Přidává se do polévek. Dodává jim mírně kyselou příchuť.
Obrázek od:GViet
Cardamon
Název: Cardamon / Cardamon
Rady a typy: n/a
Využití: Je to aroma, které se přidává do nudlové polévky zvané „ phở “.