Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Sušené produkty
obrázek
Houba sněhová
Název: Houba sněhová  / 
Rady a typy: Před vařením se musí nechat namočené ve vodě do té doby než nabobtnají.
Využití: Tyto houby se dají smažit, nebo se přidávají do polévek. Mají velmi specifickou vůni a chuť.
Obrázek od:GViet
obrázek
Rozinky
Název: Rozinky / 
Rady a typy: n/a
Využití: Nepřidávají se jen do pečiva, ale také se přidávají do sladkých nápojů. Mají neobyčejně sladkou chuť a často se s nimi setkáme v období vietnamských svátků.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Krevetové chipsy
Název: Krevetové chipsy / 
Rady a typy: n/a
Využití: Krevetové chipsy se usmaží na oleji, poté se nechají vystydnout. Hodí se k pivu.
Obrázek od:GViet
obrázek
Sušené kyselé jablko
Název: Sušené kyselé jablko  / 
Rady a typy: n/a
Využití: Přidává se do polévek. Dodává jim mírně kyselou příchuť.
Obrázek od:GViet
obrázek
Cardamon
Název: Cardamon / Cardamon
Rady a typy: n/a
Využití: Je to aroma, které se přidává do nudlové polévky zvané „ phở “.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5 6 7
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010